Ons Team

met de glimlach

Valerie Popelier
Valerie PopelierApotheker
Elle Glorieux
Elle GlorieuxApotheker

Dienstverlening met de glimlach

A

Apotheek Popelier in Ledegem staat voor persoonlijke begeleiding en ondersteuning van de klanten. We willen op basis van het totaalbeeld van uw gezondheidsprofiel een deskundig advies of antwoord bieden op uw specifieke vragen of noden. Dit doen we professioneel, wetenschappelijk onderbouwd, en houden rekening met uw persoonlijke situatie.

Vanuit onze jarenlange expertise en wetenschappelijke kennis kunnen we u adviseren naar de best mogelijke gezondheid, preventie of genezing. Vraag ons steeds om advies en uitgebreide uitleg.

Apotheek Popelier wordt sinds 2005 uitgebaat door Valerie Popelier. Zij wordt bijgestaan door Elle Glorieux. Valerie nam de zaak over van haar vader, apotheker Patrick Popelier die sinds 1974 verantwoordelijk was voor de apotheek.

Dankzij een geautomatiseerd bestelsysteem en groot aantal leveringen per dag, beschikken we over een enorm aanbod van producten, gaande van geneesmiddelen, cosmeticaproducten, voedingssupplementen, medische apparatuur en nog vele andere. Hierdoor zijn we in staat om op een snelle en efficiënte manier in te spelen op uw wensen. Niet alleen het ruim assortiment van producten maar vooral ook de dienstverlening naar de klanten toe, wordt hoog in het vaandel gedragen. Van een vriendelijke bediening met de glimlach proberen we ons handelsmerk te maken. Het internet is hierbij het verlengstuk van onze dienstverlening.

Stel hier uw vragen aan het team

Apotheek Popelier

Contacteer ons